Als gediplomeerd slager beschik ik al meer dan 25 jaar over een ruime kennis van vlees,
daarom bied ik graag voor de liefhebbers enkele exclusieve buitenlandse vleessoorten aan:
Frankrijk - Limousin
- min.25 dagen gerijpt
- Fijne marmering/zacht vlees gegrild met wijnranken
Schotland - Agnus Beaf
- min.6 weken gerijpt
- Krachig roodvlees - Fijne draad mooi gemarmerd
- gegrild met jack daniels chips
Italie - Chianina
- min.4 weken gerijpt
- Vrijwel uitsluitend
- met graan gevoederd
- Zeldzaam runderras -
- Vet en Colesteralarm vlees
- gegrild met wijnranken en olijfpitten
Zwitserland - Simmental
- min.4 weken gerijpt
- Gekweekt in het Berner Oberland
- Bijzonder smaakvol ,donkerroodvlees
- gegrild met aroma’s van kruiden
Ierland - Hereford
- min.4 weken gerijpt
- In 2009 bekroonde het Duitse tijdschrift BEEF! Hereford tot ‘beste biefstuk van de wereld’.Marmerstructuur en een karakteristieke smaak en malsheid.
- Gegrild met vuurkruiden.
Spanje - Rubia Gallega
- min.7 weken gerijpt
- uitsluitend gevoerd
- met gras/klaver en kruiden
- Zeer geurig en mals vlees
- gegrild met aroma van
- kruiden en olijfpitten
Japan - Waguy
- min. 4 weken gerijpt
- Schaars en kostbaar vlees
- Fijne marmering van gezond zacht vet dat cholesterol verlagend werkt
- Dieren worden gemasseerd om een betere bloeddoorstroming op gang te brengen
- Gegrild op houtskool
*Ontdek ook de unieke smaak
|