Als gediplomeerd slager beschik ik al meer dan 25 jaar over een ruime kennis van vlees,

daarom bied ik graag voor de liefhebbers enkele exclusieve buitenlandse vleessoorten aan:

         

 

 

Frankrijk - Limousin 

 

  • min.25 dagen gerijpt 
  • Fijne marmering/zacht vlees gegrild met wijnranken 

Schotland - Agnus Beaf 

  • min.6 weken gerijpt 
  • Krachig roodvlees - Fijne draad mooi gemarmerd 
  • gegrild met jack daniels chips 

Italie - Chianina 

  • min.4 weken gerijpt 
  • Vrijwel uitsluitend 
  • met graan gevoederd 
  • Zeldzaam runderras - 
  • Vet en Colesteralarm vlees 
  • gegrild met wijnranken en olijfpitten 

Zwitserland - Simmental 

  • min.4 weken gerijpt 
  • Gekweekt in het Berner Oberland 
  • Bijzonder smaakvol ,donkerroodvlees 
  • gegrild met aroma’s van kruiden 

 Ierland - Hereford 

  •  min.4 weken gerijpt 
  •  In 2009 bekroonde het Duitse tijdschrift BEEF! Hereford tot ‘beste biefstuk van de wereld’.Marmerstructuur en een  karakteristieke smaak en malsheid. 
  •  Gegrild met vuurkruiden. 

 Spanje - Rubia Gallega 

  •  min.7 weken gerijpt 
  •  uitsluitend gevoerd 
  •  met gras/klaver en kruiden 
  •  Zeer geurig en mals vlees 
  •  gegrild met aroma van 
  •  kruiden en olijfpitten 

Japan - Waguy 

  •  min. 4 weken gerijpt 
  •  Schaars en kostbaar vlees 
  •  Fijne marmering van gezond zacht vet dat cholesterol verlagend werkt 
  •  Dieren worden gemasseerd om een betere bloeddoorstroming op gang te brengen 
  •  Gegrild op houtskool 
 

*Ontdek ook de unieke smaak 

  • van het pata negra varken,
  • de duke of berkshire
  • zomerhert